Menu
De beste prijs? Wat bedoelt u daarmee? - 4.2 out of 5 based on 6 votes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Veel opkopers beloven u de hoogste prijs.

Laat u niets wijs maken. De belofte van de hoogste prijs is onzin. 

Deze bedrijven willen natuurlijk ook winst maken en auto's die in de handel blijven moeten ze zelf ook weer verkopen. Als ze een bod doen zonder de auto met eigen ogen te hebben gezien, zullen ze een extra marge moeten aanhouden. Deze marge gaat ten koste van uw prijs. Om dezelfde reden leveren ook online autoveilingen zelden of nooit de hoogste prijs op.

Sommigen bieden op afstand daadwerkelijk een onwaarschijnlijk hoge prijs.
Let op! Eenmaal ter plaatse zullen ze u deze prijs niet betalen.

Zogenaamde prijsgaranties stellen in de praktijk niet zo veel voor. Die garantie wordt afgegeven op basis van uw beschrijving. Wanneer u eenmaal ter plekke bent zal de inkoper altijd wel wat vinden dat u over het hoofd hebt gezien.

De handige eigenaar van een goed functionerende auto kan de hoogste prijs toch meestal krijgen door zelf te verkopen. Natuurlijk zitten ook daar een aantal haken en ogen aan. Het is dus nog de vraag of dit de moeite waard is.

De vergoeding die een handelaar voor een auto kan krijgen, staat vooraf al grotendeels vast. De geboden prijzen van betrouwbare inkopers zullen elkaar dus niet veel ontlopen. Het verschil zit hem dan vooral in de marges, de betrouwbaarheid en de geboden service. 


Autoinkoop Gelderland is gespecialiseerd in auto inkoop.

Wij hebben uitstekende afzetkanalen naar handelaars, export en autosloperijen en werken met kleine marges. Daarom zijn wij in staat een uitstekende prijs te bieden.

Daarnaast bieden wij u de best mogelijke service. Wij staan 24 uur en 7 dagen per week voor u klaar. Wij halen uw auto gratis op, Wij betalen u contant. Wij vrijwaren uw auto ter plekke. En om u het beste bod te kunnen doen, taxeren wij altijd ter plaatse. En dat alles doen wij geheel kosteloos en rijblijvend.

Daarom biedt Autoinkoop Gelderland u de beste prijs.

Heeft u een andere vraag?

Stel ons uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord
Vindt u het invullen van dit formulier teveel gedoe? Bel ons dan op 0629-822443
captcha
Herladen

Heeft u een andere vraag?

Stel ons uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord
Vindt u het invullen van dit formulier teveel gedoe? Bel ons dan op 06-12078305
captcha
Herladen

Auto inkoop in heel Gelderland

Dé auto inkoop specialist

Snel, eenvoudig , veilig en voordelig uw auto verkopen?. Verkoop aan auto inkoop Gelderland, dé auto opkoper van Gelderland.