Menu
Hoeveel kan ik krijgen voor mijn auto? - 4.6 out of 5 based on 11 votes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hoeveel u voor uw auto kunt krijgen is een belangrijke vraag.

Maar dat is helaas niet zo makkelijk te bepalen. Het hangt ook sterk af van de manier waarop u uw auto van de hand wilt doen.

  • Wanneer u uw auto verkoop aan of inruilt bij een Dealer (en handelaars in nieuwe occassions) krijgt u doorgaans de laagste prijs.
  • Wanneer de auto niet te oud en in goede staat is, kunt u misschien de hoogste prijs krijgen wanneer u de auto zelf verkoopt. Maar wees u bewust van de risico's en valkuilen
  • Wie de beste prijs wil hebben zonder rompslomp en risico's, kiest een gespecialiseerde auto inkoper zoals Autoinkoop Gelderland.

Om een indruk te krijgen van de verkoopwaarde (bij zelf verkopen) kijkt u eens naar de vraagprijzen voor vergelijkbare modellen op verschillende veilingsites. Let hierbij goed op leeftijd, kilometerstand, staat van de auto en opties (Airco, Cruisecontrol, LM velgen). En let op!  De vraagprijzen liggen doorgaans 10-20% boven de verkoopprijs. De verkoper heeft immers altijd onderhandelingsruimte ingeruimd.

Weet u het nog niet? Bel ons op0629-822443 of biedt hier uw auto aan. Wij geven u graag een gratis bod.

Heeft u een andere vraag?

Stel ons uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord
Vindt u het invullen van dit formulier teveel gedoe? Bel ons dan op 0629-822443
captcha
Herladen

Auto inkoop in heel Gelderland

Dé auto inkoop specialist

Snel, eenvoudig , veilig en voordelig uw auto verkopen?. Verkoop aan auto inkoop Gelderland, dé auto opkoper van Gelderland.