Menu
Kan ik mijn auto beter inruilen of verkopen? - 4.8 out of 5 based on 5 votes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

U kunt een nieuwe of andere auto beter aanschaffen zonder iets in te ruilen.

Als u een nieuwe auto koopt doet een dealer vaak een aantrekkelijk bod op uw huidige auto. Maar verkijk u daar niet op. Een mooie inruilprijs gaat ten koste van de korting die u anders op de nieuwe auto had kunnen krijgen.

Wanneer u koopt zonder inruil krijgt u meestal een (hogere) korting op de aankoopprijs. Sommige bedrijven rekenen ook geen afleveringskosten (rond de 350 Euro) en/of geven een korting van 5 tot 10%. U kunt dan ook geheel vrij onderhandelen en komt u er niet uit met de verkoper, dan stapt u toch naar een ander.

Een en ander hangt natuurlijk ook af van de kansen die de dealer ziet om de auto snel weer door te verkopen. De dealer kijkt namelijk altijd naar het eindresultaat. Als uw inruiler erg gewild is, dan wil de dealer hem graag overnemen. 

Vooral op oudere auto's zitten dealers en veel handelaren echter niet te wachten. Het is voor u dan altijd voordeliger de auto aan een partij te verkopen die gespecialiseerd is in de inkoop oudere auto's. U krijgt dan de maximale korting bij aankoop van uw nieuwe auto en het beste bod bij verkoop van uw oude auto.

Inruil is gemak waar u voor moet betalen!

 


.

Heeft u een andere vraag?

Stel ons uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord
Vindt u het invullen van dit formulier teveel gedoe? Bel ons dan op 0629-822443
captcha
Herladen

Auto inkoop in heel Gelderland

Dé auto inkoop specialist

Snel, eenvoudig , veilig en voordelig uw auto verkopen?. Verkoop aan auto inkoop Gelderland, dé auto opkoper van Gelderland.