Menu

Auto verkopen of oprijden?

 
Dat is een goede vraag. Natuurlijk heeft niet iedereen de keuze om een andere auto te kopen. 
Je moet immers wel over het geld beschikken. Soms is doorrijden dus de enige optie.
 
Ook zijn er ook veel mensen die er voor kiezen om de auto op te rijden, want misschien staat de teller al op aardig wat kilometers, maar de auto is wel betrouwbaar. Ook zijn de kosten vaak wat lager over het lagentermijn. Wat de reparatiekosten betreft moet je hier natuurlijk iedere maand wat voor opzij zetten.
 
Aan de andere kant doen veel mensen hun auto weg zodra problemen opduiken, of grote onderhoudskosten in het verschiet liggen. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling of distributieriem. Als je de auto op tijd wegdoet, voorkom je deze kosten. 
 
Soms kom je op het punt dat je denkt, ga ik de auto oprijden of verkopen? Je weet wat je hebt, en wat je geïnvesteerd hebt. Maar met veel kilometers komen er mogelijk wel wat kosten aan. Wat doe je dan in zo’n situatie?
 
Een eenduidig advies is hier best lastig. Hierop is dan ook geen algemeen antwoord te geven. De keuze is afhankelijk van veel factoren.
 
Zit u met deze vraag? neem dan gerust eens contact met ons op. Wij dienen u graag van advies.
 

Heeft u een andere vraag?

Stel ons uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord
Vindt u het invullen van dit formulier teveel gedoe? Bel ons dan op 0629-822443
captcha
Herladen

Auto inkoop in heel Gelderland

Dé auto inkoop specialist

Snel, eenvoudig , veilig en voordelig uw auto verkopen?. Verkoop aan auto inkoop Gelderland, dé auto opkoper van Gelderland.